image-1 image-2 image-3 image-4 image-5 image-6

GOP-3.3.4-15-2015-00568

A kedvezményezett neve: SIMPLESOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS AUTOMATIZÁLÁSI KFT.

A projekt címe: „A Simplesoft Kft H2020 stratégiájának kialakítása, felhő alapú projektkövető és folyamat modellező szoftver fejlesztése és egyéb innovációs projektek generálása”

A szerződött támogatás összege: 7,31 MILLIÓ FORINT

Az elfogadott támogatási intenzitás: 75.00 %

Projekt azonosító száma: GOP-3.3.4-15-2015-0056

Megvalósítás tervezett határideje: 2015.10.30.

Bővebben

GINOP-2.1.7-15-2016-00093

A kedvezményezett neve: SIMPLESOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS AUTOMATIZÁLÁSI KFT.

A projekt címe: „Üzleti folyamat modellező nyelv és prototípus fejlesztése a simpleSoft Kft.-nél”

A szerződött támogatás összege: 34 398 749 .- HUF

Az elfogadott támogatási intenzitás: 60.34 %

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-00093

Megvalósítás tervezett határideje: 2019.11.27.

Pályázati részletek

Fejlesztési eredmények

GINOP-5.3.2-16-2017-00589

A kedvezményezett neve: SIMPLESOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS AUTOMATIZÁLÁSI KFT.

A projekt címe: „Rugalmas foglalkoztatás a simpleSoft Kft.-nél”

A szerződött támogatás összege: 13 559 915 .- HUF

Az elfogadott támogatási intenzitás: 100 %

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2017-00589

Megvalósítás tervezett határideje: 2018.02.28.

Bővebben

SZOLGÁLTATÁSAINK
EGYEDI FEJLESZTÉSEK KIVITELEZÉSE
Vállaljuk intranetes, internetes, és okostelefon alkalmazások; webes felületek, honlapok teljes körű kivitelezését, akár meglévő környezetbe, szoftverekhez integrálva.

Az igényfelmérés és a probléma elemzést követően az alkalmazást megtervezzük és a megrendelővel konzultálva megvalósítjuk.
ÜZEMELTETÉS
Az alkalmazás szervereket leszállítjuk, skálázzuk és konfiguráljuk. Vállaljuk rendszerek hosszú távú üzemeltetését.

Domain-t regisztrálunk és tárhelyet biztosítunk, amelyen az alkalmazás optimális futásához szükséges környezeti beállításokat elvégezzük. Az adminisztrációs szolgáltatásokat, mint archíválás, rendszerfelügyelet, rendelkezésre állást is biztosítunk.
Általános problémák feloldására készült szoftvermegoldások értékesítésével is foglalkozunk.
(Pl. online szabadságnyilvántartó,
ERP komplex vállalatirányítási rendszer). Testreszabható, de fix funkcionalitást biztosító termékek szolgáltatását értjük ez alatt.

Saját termékeink mellett AVG vírusirtó szoftver viszonteladók is vagyunk.
simpleSoft kft. AVG certificate
REFERENCIÁINK
OKTATÁS
IRÁNYÍTÁS
ADATBÁZIS
MUNKA
HUMÁN
E-ÜGYINTÉZÉS
ÜZEMELTETÉS
INFRASTRUKTÚRA
MENEDZSMENT
AJÁNLATOT KÉREK
Diploma önköltség számító, adatfeldolgozó rendszer egyetem részére Órarend generálás, képzés menedzsment felsőoktatási intézet számára.

Képzésekre jelentkezés menedzsmentje egyetem részére.

Tananyagfejlesztési workflow kialakítása tanárok, lektorok közös munkájához.

Oktatással kapcsolatos szakmai munkát támogató szoftverrendszerek biztosítása intézményfenntartók, intézetek és felsőoktatási intézmények számára.
Vezetői információs és riportoló rendszer megalkotása intézményfenntartó számára, külső szoftverekből begyűjtött adatok alapján.

Költségmenedzsment, HR (humán erőforrás) és projekt bekerülési költség kimutatás, számlázás KKV-k számára.

Költségtervezés és nyomon követés intézet számára.
Audió és videó feldolgozó rendszer meta információk rögzítésével, kereshető audióvizuális archívum biztosítása érdekében.

Tetszőleges kiterjesztésű file-ok kereshető szakmai adatbázisa egyetem részére adatlapi megjelenítéssel.

Magyar Tőzsde tőzsdei adatbázis.

Hungarikumok kereshető adatbázisa portál és mobil applikáción keresztül.
Munkaidő és szabadságnyilvántartási megoldások egyetemek, kis és középvállkozások számára.

Pályázati munkafolyamat követő rendszer egyetem számára.
HR nyilvántartás egyetemek és kis és középvállkozások számára.

Lakástakarék szolgáltató számára ügyfélkezelő rendszer.

Tanácsadói munkát támogató szakmai rendszer készítése ügyfelek és szállítók kezelésére országos kampányhoz.

Pályázatban résztvevő tanárok adatbázisa felsőoktatási intézmény számára.

Úti és szállásköltség elszámolás pályázatot kivitelező intézmény számára.
Elektronikus ügyintézési rendszer önkormányzat részére.

Az egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltató számára mobil alkalmazások, webes alkalmazások, ügyfélportál készítése.
Saját szerverparkkal rendelkezünk, amelyen portálok és webes alkalmazások üzemeltetését biztosítjuk.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) teljes informatikai infrastruktúrájának üzemeltetése.
Eszköz és helységnyilvántartás strukturált adattárolási és riportozó rendszere tetszőlegesen bővíthető adat tulajdonságokkal, költségelosztással és helységfoglalási megoldással egyetemek, intézetek, intézményfenntartók részére.

Rólunk

A SIMPLESOFT SZOFTVERFEJLESZTŐ, PROGRAMOZÓ IRODA  

A simpleSoft Kft. 2007-ben alakult stabil háttérrel és a webes programozás minden területén kimagasló szaktudással rendelkező szoftverfejlesztő cég, amelyet neves cégeknek és intézményeknek nyújtott referenciáink igazolnak.

Mottónk az "egyszerű megoldások egy bonyolult világnak" kifejezi elhivatottságunkat szakmánk iránt, szaktudásunk csúcson tartásának szükségességét és bármilyen bonyolult kihívás sikeres megoldását. Legyen szó bármilyen egyedi elképzelésről, vagy igényről mi elkészítjük hozzá a szükséges webes alkalmazást, applikációt, vagy szoftvert.

Folyamatosan képzett szakértői munkatársainkkal törekszünk az ügyfeleink, partnereink által megfogalmazott problémák megoldására, a ránk bízott feladatok hatékony elvégzésére. Napjaink ismert és talán kevésbé ismert internetes technológiáinak (Php, .Net, Java, HTML 5) alkalmazásával egyedi szoftvereket, alkalmazásokat készítünk a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel.

Folyamatos fejlődés nélkül nincs siker. Igyekszünk a legmodernebb infrastruktúrát biztosítani munkánkhoz és szolgáltatásainkhoz. Fejlesztjük technikai, technológiai hátterünket, és humán erőforrás állományunkat.
FEJLESZTÉSI TECHNOLÓGIÁINK
Java keretrendszerű programozás

Egyéni számítógépeken és elosztottvállalati környezetben futó Java alkalmazások fejlesztése
.NET alapú szoftverfejlesztés

Alkalmazás fejlesztés c#nyelven, webes megoldások ASP.NET alapon.
PHP alapú webfejlesztés

Gyorsan és hatékonyan tudunk egyedi Intranetes, és Internetes alkalmazásokat készíteni saját fejlesztésű keretrendszerrel!
JAVA KERETRENDSZERÜ PORGRAMOZÁS ÉS SZOFTVERFEJLESZTÉS
Célunk, hogy az általunk szállított Java-n alapuló megoldások egyszerüek, megbízhatóak és hatékonyak legyenek. A legoptimálisabb megoldás kiválasztásában támogató segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, és a szükséges döntéseket közösen hozzuk meg.

A technológiára épülö megoldások, szabvány implementációk és különbözö keretrendszerek kínálata manapság igen széles, ezek mögött sok esetben a szoftveripar jelentös képviselöi állnak (pl. IBM, BEA, Oracle, Apache Foundation, Eclipse Foundation stb.), így lehet?vé téve, hogy ügyfeleink több választási lehet?ségb?l kiindulva a számukra legkedvez?bb megoldást választhassák.

A Java-ban írt programok eltérö operációs rendszerek alatt futhatnak bármilyen változtatás/változás nélkül. Az elterjedt operációs rendszerekre (Windows, különbözö Linux disztribúciók, Solaris, HP-UX, MacOSx) létezik implementált Java Virtuális Gép, éppen ezért az általunk fejlesztett általános megoldások ezek mindegyikére alkalmazhatóak* (*projekttöl és alkalmazott 3rd party megoldásoktól függöen ez változhat)

Hiszünk abban, hogy a ránk bízott téma pontos megismerése után a legoptimálisabb és a megrendelö igényeinek legmegfelelöbb megoldást tudjuk választani.

A simpleSoft Kft. Java alapú megoldásai alapvetöen a Java Standard Edition-re (Java SE) és a Java Enterprise Edition-re (Java EE) épülnek.

Manufaktúránk két irányban nyújt Java technológián alapuló szolgáltatásokat:

Egyéni számítógépeken futó Java alkalmazások fejlesztése Elosztott vállalati környezetben futó alkalmazások fejlesztése

Az egyéni számítógépeken futó alkalmazásaink a Java Standard Edition-t (Java SE) használják, és alapvetöen Swing-re épülnek. A Java-s desktop alkalmazásokhoz számos nyílt forráskódú és kereskedelmi modul áll rendelkezésre, ezáltal a technológiával lefedhetö szinte bármilyen jellegü felhasználási terület.

Az elosztott vállalati környezetben futó alkalmazásaink a Java Enterprise Edition-re (Java EE) épülnek. Az adott megoldásban használt alkalmazás szervert a feladatnak/ügyfelünk igényének megfelelöen választjuk ki. Amennyiben az alkalmazáshoz web-es felület tartozik ott a Java Server Pages (JSP) vagy a Java Server Faces (JSF) technológiát használjuk. Ezekhez kiterjedt tag/komponens könyvtár áll rendelkezésre számos forrásból (alkalmazás szerver specifikusak, vagy más cégek által fejlesztett). Az alkalmazott elemek kiválasztása a feladat pontos megismerése után történhet meg a megbízóval közösen egyeztetve. Amennyiben konkrét megrendelöi igény merül fel egy adott technológia (illetve implementáció) használata iránt, ehhez mérten keressük az optimális megoldást. A Java technológiákhoz számos nyílt forráskódú és kereskedelmi implementáció és kiegészítés tartozik, egy adott feladatra ezért több megoldás is létezhet.
.NET Alapú szoftverfejlesztés
A .NET Framework kiadások, valamint a hozzájuk kapcsolódó fejlesztöi környezetek (Microsoft Visual Studio) egyszerü és gyors fejlesztési ciklusokat tesznek lehetövé. A gyorsabb munkavégzés rövidebb határidöket, ezáltal költséghatékonyabb megoldásokat, illetve rövidebb megtérülési idöt jelentenek ügyfeleink számára.

Manufaktúránk két területen nyújt .NET alapú szolgáltatásokat:

Alkalmazás fejlesztés C# nyelven Webes megoldások ASP.NET alapon

A 3.0-ás verzió kiadása után a technológia olyan új elemmel bövült, melyek egy adott témakörre vonatkozó fejlesztést még könnyebbé, még hatékonyabbá teszik, miközben a már meglévö komponensek is fejlödtek.

Egy .NET projekt indulásakor az igények pontos felmérése után meghatározzuk a felhasználható elemeket, és (igény szerint az ügyféllel közösen) kiválasztjuk az optimális kombinációkat. Hiszünk abban, hogy alapos tervezés nélkül nem lehet (legalábbis nagyon nehéz) jó minöségü szoftvert létrehozni. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehetö legpontosabban megismerjük a témakört, technikai formába öntsük az adott feladatot (specifikáció) és a lehetö legmagasabb minöségü szolgáltatást nyújtsuk. Ezáltal legyen az általunk szállított .NET alapú megoldásokra jellemzö az egyszerüség, megbízhatóság és hatékonyság.

Amennyiben szükséges, javaslatot teszünk az optimális infrastruktúrára is, amit az adott szoftver termék igényel.
PHP ALAPÚ WEBFEJLESZTÉS
Az objektum orientált programozás (OOP) új dimenziókat nyitott meg a .php (Hypertext Preprocessor) programozási nyelv lehetöségei számára, hiszen a komplex megoldásokat professzionális eszközökkel lehet kezelni, elkerülve ezzel a funkcionális szoftverfejlesztés buktatóit. A kód egyszerüen menedzselhetö, az OOP-nak köszönhetöen a módosításokat könnyen el lehet végezni.

Gyorsan és hatékonyan tudunk egyedi Intranetes, és Internetes alkalmazásokat készíteni saját fejlesztésö keretrendszerünkkel (melyet folyamatosan fejlesztünk ügyfeleink kéréseinek megfelelöen). A keretrendszerrel készült referencia értékü munkáink biztosítják az alapvetö, hibamentes müködést. Komplex problémákra hatékony megoldást tudunk nyújtani, jelentösen csökkentve egy-egy új fejlesztés bevezetési idejét.

Dinamikus weblap, portálok, webes alkalmazások generálását teszi lehetövé, melynek tartalma nem elöre megírt, hanem a mi kérésünktöl függ. Készíthetünk beléptetö rendszert, nyilvántartásokat, mindezt több helyröl elérhetö módon.

Manufaktúránk szakemberei 1998-tól foglalkoznak a PHP programozási nyelvvel. Az eltelt idö igazolta a technológia idötállóságát és annak fontosságát.