GOP-3.3.4-15-2015-00568

A kedvezményezett neve: SIMPLESOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS AUTOMATIZÁLÁSI KFT.

A projekt címe: „A Simplesoft Kft H2020 stratégiájának kialakítása, felhő alapú projektkövető és folyamat modellező szoftver fejlesztése és egyéb innovációs projektek generálása”

A szerzödött támogatás összege: 7,31 MILLIÓ FORINT

Az elfogadott támogatási intenzitás: 75.00 %

Projekt azonosító száma: GOP-3.3.4-15-2015-0056

Megvalósítás tervezett határideje: 2015.10.30.

Projekt tartalma, célja

A projekt célja egy olyan alkalmazás lefejlesztése, amelyben bármilyen folyamat definiálható és kezelhető. Az alkalmazás mögött egy módosítható forráskódos megoldás rejlik, amely révén portál keretrendszerbe illesztve képes kezelni a definiált folyamatot. Ilyen módon a keretrendszer, mint applikációs portál akár több folyamat kezelésére van készítve. Felhasználási területei lehetnek projekt követés, beszerzés, partner (egyszerűsített CRM) kezelése. A generált forrás kódot saját programozók, de akár a személyre szabás során is módosítani lehet, ami definíciós folyamat limitációit szabadítja fel.

A definíció a következő elemek összeállításából tevődik össze:

·         Jogosultsági csoportok kialakítása

·         Felhasználómenedzsment

·         Folyamat állapotmátrix összeállítása jogosultságokhoz köthetően

·         Egyed kapcsolatok meghatározása adatbázis táblákkal

·         Összegzö táblák meghatározása. Így megjeleníthető a projektcsoportokon belüli projektek száma, vagy a várható bevételek összegei állapotonként összegezve.

·         Egyed lista szürök az eredmények áttekinthetőségére

·         Folyamatképernyö: 4 részből áll:

o   Összegző táblákból, amelyek az aktuálisan szürt egyedekre vonatkozó információkat tartalmazzák

o   Egyed lista: szürhető lista

o   Kiválasztva egy egyedet az egyed tulajdonságokat jelennek meg

o   illetve ez egyed változás története, amellyel nyomon követhetö, ki mikor milyen változtatást hajtott végre.

Üzleti lehetöségek

A folyamat definíciós és kezelő portál alkalmazás egy a KKV szektor részére teremt egy hatékony megoldási lehetőséget a KKV pénzügyi forrásainak megfelelően. Ezen alkalmazás kiterjesztését jelentené egy olyan portál, amely a csináld magad honlap készítökhöz hasonlóan gyakorlatilag webes eszközökkel készíti el a folyamat definíciókat, megspórolva ezzel a bevezetési költségeket. Ennek nemzetközi piacon való bevezetése csak alapos felméréssel és a definíciós folyamatok leegyszerüsítésével valósíthatók meg.

A rendszer egy része akár nyílt forráskódúvá is tehetö, megnyitva ezzel a programozókkal rendelkezö KKV cégek számára a folyamat kezelési rendszerek saját maguk általi továbbfejlesztését.